VELUX Raamdecoratie

FMG Plisségordijn elektrisch bediend

Het op netstroom aangedreven lichtdoorlatend plisségordijn kan rechtstreeks op een elektrisch bediende VELUX koepel type CVP worden gemonteerd. Voor montage op een vaste VELUX koepel type CFP heeft u een bedieningssysteem KUX 110 nodig om het gordijn te bedienen.

FSK Verduisterend plisségordijn op zonne-energie

Het op SOLAR aangedreven verduisterend dubbel plisségordijn wordt incl. radiografische wandschakelaar geleverd en kan zonder toevoeging van netstroom of bedieningssystemen worden geplaats op zowel vaste CFP als elektrisch bediende CVP koepels van VELUX. Het dubbele plisségordijn zorgt in gesloten toestand voor een extra isolatie tot wel 25%. Dit gordijn is niet toepasbaar op lichtkoepels met een opale schaal!

FMK Verduisterend plisségordijn elektrisch bediend

Het op netstroom aangedreven verduisterend dubbel plisségordijn kan rechtstreeks op een elektrisch bediende VELUX koepel type CVP worden gemonteerd. Voor montage op een vaste VELUX koepel type CFP heeft u een bedieningssysteem KUX 110 nodig om het gordijn te bedienen. Het dubbele plisségordijn zorgt in gesloten toestand voor een extra isolatie tot wel 25%.

MSG Buitenzonwering op zonne-energie

De op SOLAR aangedreven buitenzonwering wordt incl. radiografische wandschakelaar geleverd en kan zonder toevoeging van netstroom of bedieningssystemen worden geplaats op zowel vaste CFP als elektrisch bediende CVP koepels van VELUX. De buitenzonwering met lichtdoorlatend, vuilafstotend glasvezeldoek kan de zonnewarmte tegenhouden tot wel 76% en in combinatie met een plisségordijn tot wel 88%. Dit gordijn is niet toepasbaar op koepels met een opale schaal of de Vlakglas koepels

Op de CSP rookventilatie- en CXP daktoetredingskoepels kunnen geen raamdecoratie of zonwering worden gemonteerd!