Over ons

Bij Lichtkoepel.com vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Dat begint bijna altijd met het selecteren van prijs en aanbod. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop van goedkope en vertrouwde grote merken lichtkoepels en verwante artikelen.

Keuze uit grote merken als VELUX, SKYLUX en Dakoplast, zorgen voor een breed assortiment in zowel het topsegment als de prijsknallers, waardoor u de gelegenheid krijgt om nog beter prijs en kwaliteit met elkaar te vergelijken en zo altijd het juiste product voor de juiste toepassing kiest.

Eigen vervoer

Bezorgen met eigen vervoer

Logistiek Centrum

8000 m2 Logistiek Centrum

Eigen vervoer

Direct uit voorraad leverbaar

Mede door onze grote voorraad waardoor wij snel kunnen leveren, een 20-tal eigen chauffeurs die dagelijkse leveringen door heel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk uitvoeren en 14 verkoopmedewerkers die uw bestelling coördineren van offerte aanvraag tot aflevering, zijn wij met ons Logistiek Centrum en 8000 m2 magazijn in Middenmeer uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van Nederland.

Wij hebben geprobeerd om ons ruime assortiment in een logische volgorde in te delen, maar ziet u al surfend op onze site door de bomen het bos niet meer, neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag met het vinden van het juiste product.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. ‘s Avonds en in het weekend zijn wij gesloten zodat wij met een frisse start de eerst volgende werkdag u weer optimaal van dienst kunnen zijn.

Heeft u (tussentijds) een vraag, stel deze dan in ons contactformulier, wij antwoorden of bellen u dan de eerst volgende werkdag.