Basic Losse Lichtkoepel Dubbelwandig AC/AC Helder 100 x 100 cm

Dagmaat bepalen?
€ 199,-
Prijs incl. 21% BTW
Uit voorraad leverbaar
Merk Dakoplast Basic
Kleur Helder
Aantal lagen Dubbelwandig
Materiaalsterkte AC/AC
Materiaal buitenlaag Acrylaat
Materiaal binnenlaag Acrylaat
Dagmaat koepel 100 x 100 cm
Buitenmaat koepel 116 x 116 cm

Losse lichtkoepel (zonder opstand)

Lichtkoepel.com biedt een ruime keus aan lichtkoepels in diverse uitvoeringen, met verschillende kwaliteit en prijs. Bij de Dakoplast Basic lichtkoepels hebben we prijs, kwaliteit, vraag en aanbod nog eens onder de loep genomen, zodat u voor een uiterst scherpe prijs een goede kwaliteit lichtkoepel kunt kopen.

Is uw bestaande opstand nog in orde en niet aan vervanging toe? Dan kunt u bij ons zeer voordelig alleen de bolvormige lichtkoepel schaal kopen.

De Dakoplast Basic lichtkoepels zijn dubbelwandig bolvormig in acrylaat of polycarbonaat en verkrijgbaar in 8 maten die compleet (montage gereed) inclusief bevestigingsmaterialen geleverd worden.

Kunt u uw formaat niet vinden tussen de Dakoplast Basic lichtkoepels, kijk dan nog even tussen de Dakoplast Premium lichtkoepels die een breder aanbod hebben. Desgewenst kunt u altijd een offerte aanvragen.

Laat u de bestaande opstand zitten en gaat u een oude lichtkoepel vervangen maar weet u niet zeker of deze op uw huidige opstand past? Kijk dan eerst hier.