Dakoplast Basic Lichtkoepels

Lichtkoepel.com biedt een ruime keus aan lichtkoepels in diverse uitvoeringen, met verschillende kwaliteit en prijs. Bij de Dakoplast Basic lichtkoepels hebben we prijs, kwaliteit, vraag en aanbod nog eens onder de loep genomen, zodat u voor een uiterst scherpe prijs een goede kwaliteit lichtkoepel kunt kopen.

Losse lichtkoepel (zonder opstand)

Is uw bestaande opstand nog in orde en niet aan vervanging toe? Dan kunt u bij ons zeer voordelig alleen de bolvormige lichtkoepel schaal kopen. De Dakoplast Basic lichtkoepels zijn dubbelwandig bolvormig in acrylaat of polycarbonaat en verkrijgbaar in 8 maten die compleet (montage gereed) inclusief bevestigingsmaterialen geleverd worden. Laat u de bestaande opstand zitten en gaat u een oude lichtkoepel vervangen maar weet u niet zeker of deze op uw huidige opstand past? Kijk dan eerst hier.

Lichtkoepel met opstand

Een compleet systeem met een dubbelwandige bolvormige Dakoplast Basic lichtkoepel in acrylaat of polycarbonaat incl. standaard PVC of polyester opstand naar keuze, verkrijgbaar in 8 maten.

Lichtkoepel ventilerend

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren, dan is onze ventilerende lichtkoepel de juiste keus. Deze lichtkoepel combinatie met een scharnierend raam tussen lichtkoepel en opstand, die d.m.v. spindel en bedieningsslinger wordt bediend, zorgt ervoor dat u de koepel traploos tot wel 40 cm kunt openen. Het scharnierend raamwerk wordt voorgemonteerd op een standaard PVC of polyester opstand naar keuze en als complete unit geleverd.

Lichtkoepel elektrisch

Een ventilerende lichtkoepel combinatie met een scharnierend raam tussen lichtkoepel en opstand, die d.m.v. een 230V kettingmotor en schakelaar wordt bediend en tot wel 40 cm traploos te openen is. Het scharnierend raamwerk en de kettingmotor worden voorgemonteerd op de opstand naar keuze en als complete unit geleverd.

Kunt u uw formaat niet vinden tussen de Dakoplast Basic lichtkoepels, kijk dan nog even tussen de Dakoplast Premium lichtkoepels die een breder aanbod hebben. Desgewenst kunt u altijd een offerte aanvragen.