Premium Ventilerende Lichtkoepel Dubbelwandig AC/AC Helder 40 x 40 cm incl. PVC EP Opstand, Ventilatieraam, Spindel en Bedieningsslinger 1 meter

Dagmaat bepalen?
€ 374,-
Prijs incl. 21% BTW
Uit voorraad leverbaar
Merk Dakoplast Premium
Kleur Helder
Aantal lagen Dubbelwandig
Materiaalsterkte AC/AC
Materiaal buitenlaag Acrylaat
Materiaal binnenlaag Acrylaat
Dagmaat koepel 40 x 40 cm
Buitenmaat koepel 56 x 56 cm
Type opstand PVC EP
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Slingerlengte 1 meter
Bediening d.m.v. Spindel

Lichtkoepel ventilerend

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren, dan is een Dakoplast ventilerende lichtkoepel de juiste keus. Deze lichtkoepel combinatie met een scharnierend raam tussen lichtkoepel en opstand, die d.m.v. spindel en bedieningsslinger of kettingmotor 230V met schakelaar wordt bediend, zorgt ervoor dat u de koepel traploos tot wel 40 cm kunt openen.

Het scharnierend raamwerk wordt aan de korte zijde voorgemonteerd op de opstand naar keuze en als complete unit geleverd, met uitzondering van de maten 100x160 en 100x200, deze ventilerende ramen worden aan de lange zijde voorgemonteerd op de opstand met een tandemspindel of dubbele kettingmotor.

Dakoplast lichtkoepels worden geproduceerd door een Belgische producent met bijna 50 jaar ervaring! U kunt ervan uitgaan dat u met Dakoplast de best geteste traditionele lichtkoepel in huis haalt. Dakoplast lichtkoepels worden van de hoogste kwaliteit kunststofplaten gemaakt, waardoor ze tot de stevigste en duurzaamste koepels ter wereld behoren.