Dakoplast Premium Lichtkoepels

Dakoplast lichtkoepels worden geproduceerd door een Belgische producent met bijna 50 jaar ervaring! U kunt ervan uitgaan dat u met Dakoplast de best geteste traditionele lichtkoepel in huis haalt. Dakoplast lichtkoepels worden van de hoogste kwaliteit kunststofplaten gemaakt, waardoor ze tot de stevigste en duurzaamste koepels ter wereld behoren.

Losse lichtkoepel (zonder opstand)

Is uw bestaande opstand nog in orde en niet aan vervanging toe? Dan kunt u bij ons alleen de schaal kopen. U kunt een losse bolvormige lichtkoepel (acrylaat of polycarbonaat) zonder opstand bestellen in 2 of 3-wandige uitvoering. Deze worden altijd compleet (montage gereed) geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Voordat u gaat bestellen, raden wij u aan om door te nemen hoe u de lichtkoepel moet inmeten, dit vind u hier.

Lichtkoepel met opstand

Bolvormige lichtkoepel (acrylaat of polycarbonaat) in 2 of 3-wandige uitvoering compleet met een PVC of polyester opstand naar keuze.

Lichtkoepel ventilerend

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren, dan is onze ventilerende lichtkoepel de juiste keus. Deze lichtkoepel combinatie met een scharnierend raam tussen lichtkoepel en opstand, die d.m.v. spindel en bedieningsslinger wordt bediend, zorgt ervoor dat u de koepel traploos tot wel 40 cm kunt openen. Het scharnierend raamwerk wordt voorgemonteerd op de opstand naar keuze en als complete unit geleverd.

Lichtkoepel elektrisch

Een ventilerende lichtkoepel combinatie met een scharnierend raam tussen lichtkoepel en opstand, die d.m.v. een 230V kettingmotor en schakelaar wordt bediend en tot wel 40 cm traploos te openen is. Het scharnierend raamwerk en de kettingmotor worden voorgemonteerd op de opstand naar keuze en als complete unit geleverd.