VELUX Vlakglas koepel Vast CFP 060060 0073QV incl. ISD 2093

Sparingmaat bepalen?
€ 491,-
Prijs incl. 21% BTW
Uit voorraad leverbaar
Merk VELUX
Omschrijving opstand CFP 060060 0073QV
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Omschrijving schaal ISD 2093
Kleur schaal Helder
Materiaal schaal 4 mm gehard glas
Materiaal binnenlaag HR++ gelaagd glas
Aantal lagen 3-voudig
Dagmaat koepel 43,5 x 43,5 cm
Materiaal opstand PVC
Vast of Elektrisch Vast

VELUX vlakglas koepel vast

Door zijn hybride opbouw van HR++ gelaagde binnenruit, geharde buitenruit en opstand in één, verkrijgt deze VELUX vlakglas koepel niet alleen een hoge geluidsreducerende- en isolatiewaarde, maar is ook zo inbraakvertragend dat deze voldoet aan weerstandsklasse-2 en in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De opstand van PVC is voorzien van extra brede kamers die opgevuld zijn met polystyreenschuim en voldoet aan de hoogste isolatienormen. Net als de VELUX dakramen zijn ook de koepel opstanden voorzien van een aftimmergroef om een perfecte aansluiting met de binnenafwerking te verkrijgen. Het geheel wordt afgedekt met een easy-to-clean gecoat 4 mm dik hagelbestendig gehard vlakglas waardoor een 3-voudige beglazing wordt bereikt.

De VELUX koepel met vlakglas is te monteren in een dakhelling van 0°- 15° maar voor een goede afwatering waardoor vuil minder snel kans maakt om uw uitzicht te bederven, raden wij u aan om de opstand onder een dakhelling van minimaal 5° te plaatsen. Als één van de weinige fabrikanten, heeft VELUX een assortiment plissé gordijnen die uitstekend aansluiten op de VELUX koepels.

VELUX vlakglas koepel elektrisch

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren? Dan is de VELUX vlakglas koepel elektrisch bediend één van de opties, deze is gelijk aan de vaste variant maar dan voorzien van een (geheel aan het zicht onttrokken) geïntegreerde kettingmotor in de opstand, een regensensor en een radiografische wandschakelaar waarmee u de koepel tot 20 cm kan openen en sluiten.