VELUX Vlakglas koepel Elektrisch CVP 060060 0673QV incl. ISD 2093

Sparingmaat bepalen?
€ 980,-
Prijs incl. 21% BTW
Uit voorraad leverbaar
Merk VELUX
Omschrijving opstand CVP 060060 0673QV
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Omschrijving schaal ISD 2093
Kleur schaal Helder
Materiaal schaal 4 mm gehard glas
Materiaal binnenlaag HR++ gelaagd glas
Aantal lagen 3-voudig
Dagmaat koepel 43,5 x 43,5 cm
Materiaal opstand PVC
Vast of Elektrisch Elektrisch

VELUX vlakglas koepel elektrisch

Door zijn hybride opbouw van HR++ gelaagde binnenruit, geharde buitenruit en opstand in één, verkrijgt deze VELUX koepel combinatie niet alleen een hoge geluidsreducerende- en isolatiewaarde, maar is ook zo inbraakvertragend dat deze voldoet aan weerstandsklasse-2.

De opstand van PVC is voorzien van extra brede kamers die opgevuld zijn met polystyreenschuim en voldoet aan de hoogste isolatienormen. Net als de VELUX dakramen zijn ook de koepel opstanden voorzien van een aftimmergroef om een perfecte aansluiting met de binnenafwerking te verkrijgen. Het geheel wordt afgedekt met een easy-to-clean gecoat 4 mm dik hagelbestendig gehard vlakglas waardoor een 3-voudige beglazing wordt bereikt.

Voor optimaal comfort is de elektrische VELUX INTEGRA CVP koepel uitgevoerd met een regensensor en een radiografische wandschakelaar waarmee u de koepel tot 20 cm kan openen.

De VELUX koepel met vlakglas is te monteren in een dakhelling van 0°- 15° maar voor een goede afwatering waardoor vuil minder snel kans maakt om uw uitzicht te bederven, raden wij u aan om de opstand onder een dakhelling van minimaal 5° te plaatsen.

VELUX vlakglas koepel vast

Wilt u alleen daglicht in uw ruimte en niet de mogelijkheid hebben tot ventileren. Dan is de vaste VELUX vlakglas koepel uitvoering ook een optie, deze is gelijk aan de elektrische variant maar dan zonder geïntegreerde kettingmotor, regensensor en wandschakelaar. Let op! U kunt de vaste variant niet later ombouwen naar elektrisch te bedienen.