VELUX Lichtkoepel met Glas Vast CFP 060060 0073QV incl. ISD 0000

Sparingmaat bepalen?
€ 414,-
Prijs incl. 21% BTW
Levertijd circa 10 werkdagen
Merk VELUX
Omschrijving opstand CFP 060060 0073QV
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Omschrijving schaal ISD 0000
Kleur schaal Helder
Materiaal schaal Acrylaat
Materiaal binnenlaag HR++ gelaagd glas
Aantal lagen 3-voudig
Dagmaat koepel 43,5 x 43,5 cm
Buitenmaat koepel 76 x 76 cm
Materiaal opstand PVC
Vast of Elektrisch Vast

VELUX lichtkoepel met glas vast

Door zijn hybride opbouw van HR++ gelaagde binnenruit, geharde buitenruit en opstand in één, verkrijgt deze VELUX lichtkoepel combinatie niet alleen een hoge geluidsreducerende- en isolatiewaarde, maar is ook zo inbraakvertragend dat deze voldoet aan weerstandsklasse-2 en in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De opstand van PVC is voorzien van extra brede kamers die opgevuld zijn met polystyreenschuim en voldoet aan de hoogste isolatienormen. Net als de VELUX dakramen zijn ook de koepel opstanden voorzien van een aftimmergroef om een perfecte aansluiting met de binnenafwerking te verkrijgen. Het geheel wordt afgedekt door een heldere of opale (melkglas) bolvormige enkelwandige lichtkoepel van acrylaat of (voor nog meer veiligheid) polycarbonaat.

De VELUX lichtkoepel met glas en afdekschelp is te monteren in een dakhelling van 0°- 15°. Als één van de weinige fabrikanten, heeft VELUX een assortiment plissé gordijnen en zonwering die uitstekend aansluiten op de VELUX lichtkoepels.

VELUX lichtkoepel met glas elektrisch

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren? Dan is de VELUX lichtkoepel elektrisch bediend één van de opties, deze is gelijk aan de vaste variant maar dan voorzien van een (geheel aan het zicht onttrokken) geïntegreerde kettingmotor in de opstand, een regensensor en een radiografische wandschakelaar waarmee u de lichtkoepel tot 20 cm kan openen en sluiten