VELUX Lichtkoepel met Glas Elektrisch CVP 060060 0673QV incl. ISD 0000

Sparingmaat bepalen?
€ 888,-
Prijs incl. 21% BTW
Levertijd circa 10 werkdagen
Merk VELUX
Omschrijving opstand CVP 060060 0673QV
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Omschrijving schaal ISD 0000
Kleur schaal Helder
Materiaal schaal Acrylaat
Materiaal binnenlaag HR++ gelaagd glas
Aantal lagen 3-voudig
Dagmaat koepel 43,5 x 43,5 cm
Buitenmaat koepel 76 x 76 cm
Materiaal opstand PVC
Vast of Elektrisch Elektrisch

VELUX lichtkoepel met glas elektrisch

Door zijn hybride opbouw van HR++ gelaagde binnenruit, geharde buitenruit en opstand in één, verkrijgt deze VELUX lichtkoepel combinatie niet alleen een hoge geluidsreducerende- en isolatiewaarde, maar is ook zo inbraakvertragend dat deze voldoet aan weerstandsklasse-2 en in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De opstand van PVC is voorzien van extra brede kamers die opgevuld zijn met polystyreenschuim en voldoet aan de hoogste isolatienormen. Net als de VELUX dakramen zijn ook de koepel opstanden voorzien van een aftimmergroef om een perfecte aansluiting met de binnenafwerking te verkrijgen. Het geheel wordt afgedekt door een heldere of opale (melkglas) bolvormige enkelwandige lichtkoepel van acrylaat of (voor nog meer veiligheid) polycarbonaat.

Voor optimaal comfort is de elektrische VELUX INTEGRA CVP koepel uitgevoerd met een regensensor en een radiografische wandschakelaar waarmee u de lichtkoepel tot 20 cm kan openen.

De VELUX lichtkoepel met glas en afdekschelp is te monteren in een dakhelling van 0°- 15°.

VELUX lichtkoepel met glas vast

Wilt u alleen daglicht in uw ruimte en niet de mogelijkheid hebben tot ventileren. Dan is de vaste VELUX lichtkoepel uitvoering ook een optie, deze is gelijk aan de elektrische variant maar dan zonder geïntegreerde kettingmotor, regensensor en wandschakelaar. Let op! U kunt de vaste variant niet later ombouwen naar elektrisch te bedienen.