VELUX Gebogen glas koepel Vast CFP 060060 0073QV incl. ISD 1093

Sparingmaat bepalen?
€ 564,-
Prijs incl. 21% BTW
Uit voorraad leverbaar
Merk VELUX
Omschrijving opstand CFP 060060 0073QV
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Omschrijving schaal ISD 1093
Kleur schaal Helder
Materiaal schaal 6 mm gehard glas
Materiaal binnenlaag HR++ gelaagd glas
Aantal lagen 3-voudig
Dagmaat koepel 43,5 x 43,5 cm
Materiaal opstand PVC
Vast of Elektrisch Vast

VELUX gebogen glas koepel vast

Door zijn hybride opbouw van HR++ gelaagde binnenruit, geharde buitenruit en opstand in één, verkrijgt deze VELUX gebogen glas koepel niet alleen een hoge geluidsreducerende- en isolatiewaarde, maar is ook zo inbraakvertragend dat deze voldoet aan weerstandsklasse-2 en in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De opstand van PVC is voorzien van extra brede kamers die opgevuld zijn met polystyreenschuim en voldoet aan de hoogste isolatienormen. Net als de VELUX dakramen zijn ook de koepel opstanden voorzien van een aftimmergroef om een perfecte aansluiting met de binnenafwerking te verkrijgen. Het geheel wordt afgedekt met een easy-to-clean gecoat 6 mm dik hagelbestendig gehard gebogen glas waardoor een 3-voudige beglazing wordt bereikt.

De VELUX koepel met gebogen glas is te monteren in een dakhelling van 0°- 15°. Als één van de weinige fabrikanten, heeft VELUX een assortiment plissé gordijnen en zonwering die uitstekend aansluiten op de VELUX koepels.

VELUX gebogen glas koepel elektrisch

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren? Dan is de VELUX gebogen glas koepel elektrisch bediend één van de opties, deze is gelijk aan de vaste variant maar dan voorzien van een (geheel aan het zicht onttrokken) geïntegreerde kettingmotor in de opstand, een regensensor en een radiografische wandschakelaar waarmee u de koepel tot 20 cm kan openen en sluiten