iWindow2 Vlakglas koepel Vast Met HR++ dubbel glas Helder 60 x 60 cm incl. rechte PVC EP Opstand

Dagmaat bepalen?
€ 428,-
Prijs incl. 21% BTW
Levertijd circa 6 werkdagen
Merk SKYLUX
iWindow type iWindow2
iWindow dagmaat 60 x 60 cm
Vast of Elektrisch Vast
Kleur Helder
Aantal lagen HR++ dubbel glas
Materiaal buitenlaag gehard glas
Materiaal binnenlaag gelaagd glas
Sparingmaat opstand 60 x 60 cm
Materiaal opstand PVC
Type opstand 20/00 EP

iWindow Vlakglas koepel vast

SKYLUX iWindow2 is een super isolerende vlakglas koepel, die met zijn eigentijds design erg hoog scoort op isolatiewaarde en geluidsdemping. Het thermisch geïsoleerde raamwerk van slagvast PVC met HR++ inbraakvertragende veiligheidsbeglazing, gelaagd binnenruit en gehard buitenruit, wordt afgedekt door een slank geanodiseerd aluminium kader.

Revolutionair is de nieuwe SKYLUX iWindow3, die voor de best mogelijke isolatie is uitgevoerd met een triple HR+++ gelaagde veiligheidsbeglazing, de hoogste isolatienorm in vergelijking tot andere lichtkoepel fabricaten.

De iWindow vlakglas koepels wordt geleverd met een super isolerende rechte PVC opstand van 20 cm hoog met EPS vulling en voorzien van aftimmergroef voor een naadloze plafondafwerking. Om de aftimmergroef te gebruiken, dient u 4 cm extra toe te voegen aan de sparingmaat (gat in het dak).

De vlakglas koepel kan geplaatst worden in een (dak)helling tussen 0°- 25°, maar voor een goede afwatering, waardoor vuil minder snel kans maakt om uw uitzicht te bederven, raden wij u aan om de koepel onder minimaal 5° te plaatsen.

iWindow Vlakglas koepel elektrisch

Wilt u niet alleen daglicht in uw ruimte, maar ook de mogelijkheid hebben tot ventileren? Dan is de SKYLUX iWindow elektrisch bediend één van de opties, deze is gelijk aan de vaste variant maar dan voorzien van een (geheel aan het zicht onttrokken) geïntegreerde kettingmotor in de opstand en een afstandsbediening.