SKYLUX glaskoepels

De SKYLUX Glas koepels van de Belgische producent AG Plastics zijn geëvolueerd tot de stevigste, best isolerende en duurzaamste lichtkoepels van Europa. Alle glas koepel combinaties zijn uitgevoerd met een slagvast PVC raamwerk en minimaal voorzien van HR++ beglazing. SKYLUX Glas koepels worden geleverd inclusief een super isolerende rechte PVC opstand van 20 cm hoog met aftimmergroef voor een naadloze plafondafwerking.

iDome Lichtkoepel met glas

De SKYLUX iDome is een combinatie van glas en traditionele lichtkoepel in één. De iDome bestaat uit een slagvast PVC raamwerk voorzien van HR++ veiligheidsbeglazing, welke kan worden afgedekt met elke willekeurige bolvormige (kunststof) lichtkoepel. In tegenstelling tot een standaard lichtkoepel is de iDome door zijn hybride glasplaat luchtdicht, inbraakvertragend en meer (geluids)isolerend. De iDome is te monteren in een dakhelling van 0°- 15°.

iWindow Vlakglas koepel

SKYLUX iWindow2 is een super isolerende vlakglas koepel, die met zijn eigentijds design erg hoog scoort op isolatiewaarde en geluidsdemping. Het thermisch geïsoleerde raamwerk van slagvast PVC is voorzien van een dubbel HR++ (inbraakvertragend) gelaagde veiligheidsbeglazing welke afgedekt wordt door een slank geanodiseerd aluminium kader. Voor de best mogelijke isolatie is er ook nog de iWindow3, een vlakglas koepel uitgevoerd met een triple HR+++ gelaagde veiligheidsbeglazing. De vlakglas koepels kunnen geplaatst worden in een (dak)helling tussen 0°- 25°, maar voor een goede afwatering, waardoor vuil minder snel kans maakt om uw uitzicht te bederven, raden wij u aan om de koepel onder minimaal 5° te plaatsen.